ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Λίγα λόγια εμάς


 

  • Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1985 με μία δυναμική παρουσία στο χώρο του τουρισμού.
  • Η έδρα μας είναι στην Αθήνα, Φιλελλήνων 4 με άδεια λειτουργίας ΕΟΤ (ΜΗΤΕ) Νο. 0206Ε60000460500.
  • Είμαστε μέλος της IATA, HATTA, PETAGA.
  • Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001-2015 για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
  • Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας μας, μας εντάσσει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, προσφέροντας κάθε είδος ταξιδιωτικής υπηρεσίας με εξειδίκευση στο Επαγγελματικό Ταξίδι, τα Συνέδρια και το Θεματικό Τουρισμό.

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο λειτουργεί από το 1985, ιδρύθηκε από τους Γιώργο Δημόπουλο και Άλεν Ναρλιάν, με σπουδές στο Management και το Marketing.

Το προσωπικό μας με μακροχρόνια εμπειρία στον ταξιδιωτικό κλάδο και με συνεχή επένδυση στην τεχνολογία, είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων εταιρικών ταξιδιών, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προτάσεις για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των πελατών μας.

Ο κύκλος εργασιών μας μας τοποθετούν ανάμεσα στα μεγαλύτερα πρακτορεία στην Αθήνα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να προσφέρουμε μια ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών με επαγγελματισμό και προσωπική υποστήριξη σε εξαιρετικά απαιτητικά ταξίδια.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες 24/7, 365 ημέρες, δίνοντας στους πελάτες μας την ευκαιρία να κάνουν OnLine κρατήσεις, αλλαγές κρατήσεων και προσφέροντας λύσεις έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Όλοι οι αριθμοί επικοινωνίας και έκτακτης ανάγκης αναγράφονται σε κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο και voucher ξενοδοχείου.

Είμαστε πιστοποιημένο πρακτορείο της IATA (International Air Transport Association), μέλος HATTA και PE.TA.GA, με πιστοποίηση ISO 9001 – 2015 για όλες τις υπηρεσίες μας.