Το σύστημα, με την υποστήριξη της εταιρείας Onetourismo, αναζητά μόνο του πάντα την πιο οικονομική λύση για κάθε κράτηση ξενοδοχείου επιλογής του χρήστη, σε πραγματικό χρόνο.

1. ΚΡΑΤΗΣΗ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Η πόλη αναχώρησης και προορισμού πρέπει να είναι στα Αγγλικά (π.χ. Athens, Heraklion, London).

Με την επιλογή, το σύστημα παρουσιάζει μόνο του και με προτεραιότητα τις φθηνότερες επιλογές βάσει διαθεσιμότητας.

Οι δυνατότητες που έχει ο χρήστης του www.himalayatravel.gr είναι ακριβώς οι ίδιες που έχει και ο υπάλληλος κρατήσεων ενός ταξιδιωτικού γραφείου, διότι είναι συνδεδεμένος online με τον κεντρικό server της εταιρείας Onetourismo.

Η κράτηση είναι έγκυρη και ασφαλής, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωσή της ο χρήστης λαμβάνει αυτόματα στο e-mail του, την επιβεβαίωση με το voucher της κράτησης του ξενοδοχείου.

2. ΑΛΛΑΓΗ Ή ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή ή ακύρωση κράτησης αφού έχει εκδοθεί η κράτηση του ξενοδοχείου, απευθύνεστε στην εταιρεία μας. Κατά περίπτωση, θα σας ενημερώσει ένας υπάλληλός μας σχετικά με τη χρέωση ή μη ακυρωτικών, βάσει της πολιτικής του κάθε ξενοδοχείου.

3. ΕΚΔΟΣΗ VOUCHER

Το Voucher εκδίδεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής (με την πιστωτική σας κάρτα).

Η έκδοση των voucher γίνεται από το ΙΑΤΑ Ταξιδιωτικό Γραφείο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΑΡΛΙΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στην Αθήνα, Φιλελλήνων 4, από το 1985 με άδεια λειτουργίας Ε.Ο.Τ. (ΜΗΤΕ) Νο 0206E60000460500.

Οι τιμές στις κρατήσεις των ξενοδοχείων δεν είναι εγγυημένες μέχρι να εκδοθούν τα voucher.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ελέγχονται από την ALPHA BANK και η χρέωση γίνεται αυτόματα.

Η εταιρεία μας, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΑΡΛΙΑΝ Α.Ε., εκδίδει το Voucher σας και τα νόμιμα παραστατικά (Τιμολόγιο ή Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών).

Όλα τα στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή με τους αυστηρούς νόμους ΄΄περί προσωπικών δεδομένων΄΄ και κωδικοποιημένα με σκοπό τη διαφύλαξή τους.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).