Αναχώρηση
Τιμή Συμμετοχής
ΠΑΣΧΑ στην ΚΕΡΚΥΡΑ
1η μέρα, Μ.Πέμπτη: Αναχώρηση 06:30, στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, για να καταλήξουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η μέρα, Μ.Παρασκευή: Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μια από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη και ακολουθεί το ΚΑΝΟΝΙ η ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ και ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας με το ανάκτορο ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη με τους ήχους από τις μπάντες των πρώτων Επιταφίων να καταφθάνουν. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση μέχρι την ώρα του δείπνου. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
3η μέρα, Μ.Σάββατο: Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της περιφοράς του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στην Παλαιοκαστρίτσα, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση. Επιστροφή , Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
4η μέρα, Κυριακή του Πάσχα: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το Πασχαλινό γλέντι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ενώ ο παραδοσιακός οβελίας ετοιμάζεται, για το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα που θα ακολουθήσει με πολύ μουσική και χορό. Το απόγευμα τελευταία βόλτα στην πόλη για περιπάτους και αναμνηστικά, διανυκτέρευση.
5η μέρα, Δευτέρα του Πάσχα: Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής με το F/B για Ηγουμενίτσα. Πορεία επιστροφής με επίσκεψη στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ και μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και την περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.
© 1985-2023 Himalaya Travel - Designed and developed by IT Concept